Bedankt voor je aanmelding! Deze is goed ontvangen.

Wat gebeurt er nu?
Je ontvangt een email van Shirley, onze coördinator van The Scuba Challenge bij Het Duikhuis.
1) Schrijf de gekozen datum van de introductiebijeenkomst waarvoor je je hebt aangemeld nu alvast in je agenda. We rekenen namelijk op jouw komst.
2) Ben je onverhoopt verhinderd? Laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten. We kunnen dan iemand anders blij maken met jouw plek. We kunnen echter niet garanderen dat er een plek voor jou beschikbaar is op een andere datum, dus meld zo snel mogelijk eventuele verhindering.
3) In de bevestigingsmail staan de stappen die je moet ondernemen voor je introductiedag. Lees deze mail goed door en start tijdig met de stappen.
4) Dit omvat ook het aanmelden van een Padi account en het beantwoorden van de medische vragenlijst. Een voorbeeld daarvan tref je hier aan:
Beantwoord je alle vragen met Nee, dan ben je medisch geschikt om te duiken. Heb je een of meerdere vragen met Ja beantwoord, dan zul je -op eigen kosten- een medische verklaring van een duikarts moeten overleggen. Maak je Padi account dus tijdig aan zodat je een eventuele keuring nog kunt inplannen vóór je introductiedag. Je kunt anders niet meedoen met de introductiedag.

Vragen:
Heb je vragen over de inhoud van het duikprogramma, de gezondheidsvragen of andere duikgerelateerde vragen? Mail of app dan naar Shirley, de Scuba Challenge Coördinator bij Het duikhuis. Shirley is te bereiken via 06-48476472 of angelfish@hetduikhuis.nl

Heb je vragen over het MDT deel van The Scuba Challenge? Neem dan contact op met Desiree of Julia van Helping-Heroes | MDT via de chatbox op deze pagina of via email: Desiree@helping-heroes.nl of julia@helping-heroes.nl