The Scuba Challenge is een MDT (Maatschappelijke Dienst Tijd) programma van Helping-Heroes | MDT en Het Duikhuis. 

Jongeren en jongvolwassenen van 12-30 jaar kunnen via MDT hun talent ontwikkelen, andere mensen ontmoeten én zich inzetten voor de natuur / samenleving.
Deelname aan MDT is kosteloos.

Scuba Challenge Starter:
Heb je nog nooit gedoken maar wil je het graag leren? Meld je dan aan voor The Scuba Challenge Starter.
Je werkt aan je Padi Scuba Diver of Open Water brevet, neemt deel aan de clean up activiteiten en volgt de superleuke workshops over de (onder) water wereld.

Scuba Challenge Advance:
Heb jij al een Open Water brevet en wil je je duikskills verder uitbreiden? Meld je dan aan voor The Scuba Challenge Advanced. Je werkt aan je Advanced Open Water duikbrevet, neemt deel aan de clean up activiteiten en volgt superleuke workshops over de (onder)water wereld.

Ben jij liever in de zomervakantie actief? Meld je dan aan voor The Scuba Specialties Week of de Rescue Challenge. In een week tijd haal je jouw brevet en doe je diverse leuke challenges.  Het programma duurt 6-7 dagen, en zal plaatsvinden op verschillende (nog te bepalen) weken (begin en eind) van de zomervakantie.

Deelnemen en jonger dan 18?
Leren duiken is een geweldige activiteit maar is ook intensief en vergt tijdsinvestering. Jongeren van 12-18 kunnen zich aanmelden voor The Scuba Challenge maar hebben toestemming van hun ouders nodig. Het is daarom van belang dat een van je ouders meekomt naar de introductiebijeenkomst wanneer je onder de 18 jaar bent.

AWARE DAGEN
Tijdens de Aware dagen gaan we clean ups uitvoeren, boven én onder water. Deze vinden plaats in Vinkeveen. 

 

Aanmelden:

Wil jij je duikbrevet halen én de wereld een beetje mooier maken? Zet je dan in tijdens deze Scuba Challenge! Meld je aan via het formulier op deze pagina. Heb je nog vragen? Mail ze dan naar desiree@helping-heroes.nl of gebruik de whatsapp knop onderaan deze pagina. 

Maatschappelijke Dienst Tijd – MDT:
The Scuba Challenge is een MDT (Maatschappelijke Dienst Tijd) Project van Helping-Heroes en Het Duikhuis. Deelname aan MDT trajecten is gratis voor jongeren en jongvolwassenen van 12-30 jaar.