Aanmelden voor de The Scuba Challenge 2024 kan via onderstaand formulier. Je meldt je aan voor één van de impactdagen. Dit is de eerste leuke, verplichte stap in de Scuba Challenge 2024. Ná het afronden van deze dag kan je jezelf aanmelden voor één van The Scuba Challenge klassen. Lees vooraf de vereisten voor deelname.

Wanneer het maximum aantal deelnemers voor een impactdag of klas is bereikt, dan is inschrijven voor die dag of klas niet meer mogelijk. De impactdagen voor Scuba Challenge Starter en Rescue zijn VOL, daarom is inschrijven voor deze categorie niet meer mogelijk. Er is een extra impactdag gepland op zondag 12 mei 2024, inschrijven is nog mogelijk!

Wanneer jouw geschikte dag of klas niet beschikbaar is en je wel op de hoogte wilt blijven van de The Scuba Challenge in de toekomst, meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Als er nieuwe plaatsen beschikbaar komen dan informeren we je per nieuwsbrief. Ook ben je dan snel op de hoogte wanneer de volgende editie van The Scuba Challenge open gaat.

Je kunt deelnemen aan dit MDT-programma als je tussen de 18 en 30 bent en in Nederland woont.


Aanmelden voor The Scuba Challenge 2024 Impactdag

"*" geeft vereiste velden aan

Geboortedatum:*
Wanneer je op de startdatum ouder dan 18 jaar bent en nog jonger bent dan 30 jaar dan kan je gratis meedoen aan de Scuba Challenge
Privacy verklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.