Hieronder kun je het cursus schema downloaden (Versie 5 – dd. 7 mei 2023). Je ziet dan op welke dagen en locaties de lessen worden gegeven. Download hier het voorlopige cursus schema 2023 in PDF:

De eerste datum is die van de introductiebijeenkomst die iedereen volgt voordat je wordt ingedeeld bij een groep. Deze is afhankelijk van welk programma jij volgt (DSD: Open Water, Review: Advanced Open Water, Specialties of Rescue) en de locatie waar je zwembad duiken plaatsvinden. Na de introductie bijeenkomst worden de groepen samengesteld en word jij in overleg ingedeeld bij de cursus data die bij  het betreffende programma horen.

De kleuren in de eerste balk komen overeen met de zwembad locaties. Geel is Nieuwegein, Groen is Rotterdam en Rood is Amsterdam.

Je kunt je dan tijdens de introductiedag aanmelden voor één van deze vervolg groepen. De data staan vermeld aan de rechterzijde van het spreadsheet.
Je hoeft dus niet perse te kiezen voor de vervolggroep op de regel van jouw introductie bijeenkomst. Wel is het belangrijk dat je voor het lessenschema alle dagen aanwezig kunt zijn.
Je kunt dus niet zwembad duiken in Nieuwegein maken, dan overstappen naar een Amsterdam groep en halverwege de buitenwaterduiken nog een switch tussen groepen maken.
In geval van nood kunnen we een oplossing zoeken  als je een les niet aanwezig kunt zijn, maar je begrijpt dat met 300 deelnemers en een complex lessenprogramma, we niet voor iedereen een individueel programma kunnen inplannen. Denk daar dus goed over na voordat je je aanmeld.
Het programma kost je niets maar is niet vrijblijvend, omdat wij er wel kosten voor maken.

De Online workshops zijn in de avonduren, je hoeft dus niet overdag beschikbaar te zijn.
De uren van de zwembad lessen zijn of in de avonden (Rotterdam en Amsterdam) of in de weekenden. De buitenwater duiken zijn altijd overdag en in Vinkeveen.

We verwachten dat je op alle data van de door jou gekozen vervolggroep aanwezig kunt zijn, dus let even goed op voor welke groep je je aanmeld tijdens de introductie bijeenkomst.
Heb je vragen? Email dan even naar info@scubachallenge.nl of Whatsapp met Julia de Goede van Helping-Heroes op 06-5716 7509

Download hier het voorlopige cursus schema 2023 in PDF: